Σχετικά με εμάς

Αποφράξεις

Ειμαστε πάντα εκεί για να βρούμε λύση στο πρόβλημά σας!

Ποιος είναι ο κύριος στόχος της Αποφρακτικής εταιρείας μας;

Αρχικά σχετικά με εμάς ο κύριος στόχος της αποφρακτικής εταιρείας μας είναι μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του συστήματος. Πρώτον στρατηγικό συμφέρον μας είναι η μακροχρόνια συνεργασία με τους πελάτες. Δεύτερον κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να έχουμε ικανοποιημένους πελάτες. Το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών, η αποτελεσματικότητα, η αξιοπιστία, η ποιότητα της εργασίας, ο σύγχρονος τεχνικός εξοπλισμός, η ολοκληρωμένη προσέγγιση, οι αμοιβαίοι επωφελείς όροι εργασίας και τρίτον ο επαγγελματισμός του προσωπικού, μας επέτρεψαν να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη πολλών πελατών. 

Στους πελάτες μας συγκαταλέγονται περισσότερες από 500 οργανισμοί και επιχειρήσεις, καθώς και περισσότεροι από 30 δήμοι στην Αττική.

Αποφράξεις

Νούμερο 1 στήν Ελλάδα στις προτιμήσεις του κόσμου.

0
Υπηρεσίες
0
Χρόνια εμπειρίας
0
Πελάτες το χρόνο
Είμαστε εκεί για εσάς!
  • Αρχικά η αποφρακτική εταιρεία μας σας προσφέρει πεντακάθαρες σωληνώσεις και ένα λειτουργικό αποχετευτικό δίκτυο.Από όλες τις Αποφρακτικές Εταιρείες στο κέντρο των Αθηνών έχουμε την πιο αυξημένη δραστηριότητα διαρκώς.
  • Πρώτον οι πελάτες μας εμπιστεύονται για πάνω από 40 χρόνια αδιαλείπτως από το 1981 για τις αποχετεύσεις τους.
  • Δεύτερον στον καθαρισμό στερεών λυμάτων έχουμε τη μεγαλύτερη εξειδίκευση.
  • Τρίτον ο έγκαιρος καθαρισμός των σωλήνων είναι ο καλύτερος τρόπος για να κρατηθούν σε σωστή λειτουργία.
  • Τέλος εργαζόμαστε συμπεριλαμβανομένων των αργιών και των διακοπών. Για εμάς η εργασία μας αποτελεί προσφορά στο κοινωνικό σύνολο αδιαλείπτως.
  • Διαθέτουμε πιστοποίηση ISO, που έχουν ελάχιστες εταιρείες στο χώρο μας.

Αρχικά η Απόφραξη είναι η καλύτερη εταιρεία στις αποφράξεις Αθήνα και γενικά όλων των περιοχών της Αττικής. Πρώτον πράγματι, γνωρίζοντας ότι τα αποχετευτικά συστήματα είναι πολύπλοκα συστήματα μηχανικής, αρχικά αυτά απαιτούν συνεχή παρακολούθηση και συντήρηση.

Δεύτερον έτσι η εταιρεία μας εργάζεται για την αποδοτικότερη λειτουργία των αποχετευτικών συστημάτων. Τρίτον το κύριο πρόβλημα των αγωγών είναι η συσσώρευση των βιομηχανικών και οικιακών αποβλήτων. Ως εκ τούτου αυτό μειώνει την απόδοση τους και βοηθάει στον σχηματισμό ακαθαρσιών και λιπών με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι απρογραμμάτιστες επισκέψεις καθαρισμού. Ο έγκαιρος καθαρισμός των σωλήνων είναι ο καλύτερος τρόπος για να κρατηθούν σε σωστή λειτουργία. Για να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία των αγωγών θα πρέπει να πραγματοποιείται καθαρισμός, σε συστηματική βάση. Οι ειδικοί μας στο συντομότερο χρονικό διάστημα, ανά πάσα στιγμή της ημέρας και ώρας που εξυπηρετεί τον πελάτη (συμπεριλαμβανομένων των αργιών και των διακοπών) σπεύδουν για να βοηθήσουν σε οποιαδήποτε κατάσταση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λύσουμε όλες σας τις απορίες!