ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ

Οι υπηρεσίες με την κάθετη υδρορροή μπορεί υπάρχει σε οποιοδήποτε κτίριο και συνήθως βρίσκεται στις γωνίες του, όπου κατεβαίνει από ταράτσες, βεράντες, σκεπές και μπαλκόνια. Ο σκοπός της υδρορροής είναι να αποστραγγίζει τα νερά της βροχής τα οποία χωρίς αυτές θα λίμναζαν και θα δημιουργούσαν υγρασίες και φθορές στα δομικά υλικά του κτιρίου αλλά και ανθυγιεινές καταστάσεις όπως προσέλκυση κουνουπιών ή κατσαρίδων.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ

Τα βουλωμένα φρεάτια μπορούν να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στα αποχετευτικά δίκτυα και αυτό είναι ένας μεγάλος πονοκέφαλος για τους ιδιοκτήτες σπιτιών και επιχειρήσεων. Τα φρεάτια είναι σημαντικά μέρη των συστημάτων αποχέτευσης. Διατηρώντας καθαρά τα φρεάτια μειώνονται αρκετά οι πιθανότητες να εκδηλωθούν έκτακτες καταστάσεις από μεγάλα μπλοκαρίσματα και πλημμυρισμένους χώρους.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Αν παρατηρείτε επιστροφή νερών από το σιφόνι του μπάνιου στο πάτωμα και ταυτόχρονα αργή αποστράγγιση από κάποια άλλα σιφώνια όπως του νιπτήρα ή της μπανιέρας ή του νεροχύτη ή της λεκάνης τότε είναι πολύ πιθανό να απαιτείται ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ στο δίκτυο των σωληνώσεών σας. Σε κάποιο σημείο μετά τα σιφώνια έχει δημιουργηθεί μπλοκάρισμα. Ο επαγγελματίας τεχνικός μας μπορεί εύκολα να εντοπίσει την τοποθεσία με την χρήση σύγχρονου εξοπλισμού και να αποσυμφορήσει το αποχετευτικό σας δίκτυο είτε πρόκειται για βούλωμα στο τοπικό διαμέρισμα είτε για φράξιμο στην κεντρική αποχέτευση του κτιρίου.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Οι περισσότεροι αν όχι όλοι γνωρίζουν πως ο καλύτερος τρόπος να αποφύγουμε ζημιές και βλάβες στην αποχέτευση είναι με τον σχετικά συχνό καθαρισμό της. Με αυτό τον τρόπο δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για τη σωστή λειτουργία της αποχέτευσης ούτε για τις δαπανηρές επισκευές της με τις υπηρεσίες μας.

Τιμοκατάλογος

Απόφραξη Λεκάνης Τουαλέτας με πιεστικό   50 €
 Αποφράξεις Νιπτήρα Μπάνιου – Καθαρισμός   50 €
 Απόφραξη Σιφώνι Μπάνιου – Καθαρισμός   50 €
 Αποφράξεις Ντουζιέρας – Μπανιέρας – Καθαρισμός   50 €
 Αποφράξεις Αποχετεύσεως Νεροχύτη – Καθαρισμός   50 €
 Απόφραξη Υδρορροών Εξωτερικών   50 €
 Συμβόλαια Συντήρησης Πολυκατοικιών Μηνιαία   30 €
 Αποφράξεις Κάθετων Στήλων Λεκανών   50 €
 Αποφράξεις Κάθετης Στήλης Συγκέντρωσης Κουζίνας    50 €
 Αποφράξεις Κάθετης Στηλής Νερών Υδρορροών   50 €
 Αποφράξεις Κεντρικού Φρεατίου Συγκέντρωσης   50 €
 Διάγνωση – Ενδοσκοπικός Έλεγχος με κάμερα 100 €
 Καθαρισμός Αποχέτευσης με Υδροπιεστικό από   80 €

* οι παραπάνω τιμές απόφραξης δεν περιέχουν το φπα 24%

(Ανατολικά Προάστια, Δυτικά Προάστια, Βόρεια Προάστια, Νότια Προάστια, Υπόλοιπη Αττική)

Είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες κάθε μέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 12 μήνες το χρόνο, συμπεριλαμβανομένων Κυριακών, αργιών, Χριστουγέννων, Πάσχα και 15αύγουστου.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λύσουμε όλες σας τις απορίες!